מצרכים לבצק
חצי קילו קמח
כף שמרים יבשים
כפית מלח
חצי כוס סוכר
כוס חלב פושר
שתי ביצים
מאה גרם חמאה רכה
הכנה
בקערת ערבול 3.5 ל' מסדרת הכנה במטבח שמים את המלח, מוסיפים לאחר מכן את הקמח, השמרים והסוכר ומערבבים היטב. מוסיפים את
החלב הביצים והחמאה ומעבדים 10 דקות
עד שמתקבל בצק חלק, מעט דביק . מכסים עם המכסה ומתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו
ניתן להכין את הבצק יום לפני הכנת הרוגלך ולשמור במקרר עד לשימוש.
מצרכים למילוי שוקולד
80 גר' קקאו
150 גר' סוכר חום
מאה חמישים גר' חמאה מומסת
קורט קינמון
.
מערבבים ביחד עד לקבלת מרקם של משחה. לא מבשלים
מצרכים לסירופ חם
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
מבשלים בפנג'ן לקפה או סיר קטן את המים ביחד עם הסוכר . מביאים לרתיחה וממנחים את הלהבה. מבשלים עוד כ – 5 דקות ומכבים את האש.
הכנת הרוגלך
מוציאים 1/2 מכמות הבצק מהמקרר, מקמחים מעט את משטח הלישה של
Tupperware ובעזרת המערוך מרדדים אותו לעלה בקוטר העיגול
הגדול שבמשטח הלישה.
מורחים מהמילוי בעזרת מרית הסיליקון. מניחים מעל את מעצב הקרואסונים בכיוון הגודל הרצוי.
לוחצים על הבצק עד שהבצק נחתך למשולשים. ומגלגלים את המשולשים מהבסיס הרחב לצורת רוגעלך. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה
כשקצה הרוגלך מונח למטה. מתפיחים כ שעה שעה וחצי . אופים כ- 15 דקות בחום בינוני 180 מעלות
מוציאים מהתנור ומברישים את המאפים בסירופ חם בעזרת הכפית של מברשת הסיליקון.
Скалка, коврик для раскатывания теста, устройство формирования рогалах для лентяев.
Как это работает
Мелкие рогалах получаются вполне крупными. А побольше (на другой стороне устройства) - получаются гигантами.